Friday, May 25, 2012

GTA : Vice City - [ RIP - IDWS ]


GTA : Vice City - [ RIP - IDWS ]


GTA : Vice City - Mediafire
GTA : Vice City - Mediafire | 240 Mb


Grand Theft Auto returns to the computer platform with a new city, theme, and an assortment of enhanced features. Grand Theft Auto: Vice City offers the same go-anywhere style of play as its violent, M-rated predecessor but with an area twice as large as Liberty City to explore in a completely different setting.

Inspired by the look portrayed on television's stylish crime drama Miami Vice, the game takes place in the 1980s with criminals wearing pastel-colored suits, bikini-clad babes relaxing on sandy beaches, and palm tree-lined streets bustling with motorcycles, cars modeled after Ferrari Testarossas, and more. Players can now enter buildings like hotels or discos and walk through hallways to visit rooms.

Minimum System Requirements:
800 MHz Intel Pentium III or 800 MHz AMD Athlon or 1.2GHz
Intel Celeron or 1.2 GHz AMD Duron processor
128 MB of RAM
8 speed CD / DVD drive
915 MB of free hard disk space
(+ 635 MB if video card does NOT support DirectX Texture Compression)
32 MB video card with DirectX 9.0 compatible drivers ("GeForce" or better)
Sound Card with DirectX 9.0 compatible drivers Keyboard & Mouse

Recommended System Requirements:
Intel Pentium IV or AMD Athlon XP processor 256(+) MB of RAM
16 speed CD / DVD drive
1.55 GB of free hard disk space
(+ 635 MB if video card does NOT support DirectX Texture Compression)
64(+) MB video card with DirectX 9.0 compatible drivers ("GeForce 3" / "Radeon 8500" or better with DirectX Texture Compression support)
DirectX 9.0 compatible sound card with surround sound
Gamepad (USB or Joystick Port)
Keyboard & Mouse











www.isalgames.com




GTA : Vice City - [ RIP - IDWS ]

21 komentar:

Anonymous
July 30, 2011 at 1:07 PM

tolong dunk kak isal crikan game resident evil 2 yg ada di PS1 ,,bwt maen di emulator !!!!

July 30, 2011 at 6:50 PM

@Anonim: ntr sy carikan, klo sdh ada pasti sy posting...

Anonymous
August 25, 2011 at 9:31 PM

Thanks for this admin! =)

Anonymous
August 25, 2011 at 10:59 PM

Please fix. password for part 3 not working

Anonymous
August 25, 2011 at 11:28 PM

@Anonim: 100% work

August 28, 2011 at 10:11 AM

bg isal napa di komp ane waktu instal batnya bnyak mke ram dri 300 loncat ajj ke 600 >,<
gmna neh
trus file pas instalnya detect ama avira
dan pass maen ngerestart Mohon pencerahannya

August 29, 2011 at 1:35 AM

@Rendy Marfitra: maaf bang Not Tested jd gak bisa bantu.
sekali lagi maaf yah bang.

Michael
September 3, 2011 at 1:29 PM

Bro, kok pas mau di mainkan, muncul tulisan yang meminta file mss32.dll. Setelah saya cari file tersebut dari 4shared dan di tempatkan di C:/Windows/system32, dan saya coba mainkan lagi, kok malah muncul tulisan "The procedure entry point _AIL_set_stream_volume@8 could not be located in the dynamic link library mss32.dll".. Tolong solusinya bro.. Thanks

September 3, 2011 at 8:01 PM

@Michael: mungkin file bkn yg itu atau salah penempatan. coba cari file yg lain

Anonymous
September 4, 2011 at 2:30 AM

bos kenapa link part 1 gasa di donwload
mohon bantuannya

Anonymous
September 4, 2011 at 5:59 AM

bro aku dah donwload semua tinggal fart 1 mita masukin paswod mulu alias gabisa di donwload tolong batuannya donk

Siraj
September 13, 2011 at 1:49 AM

Excellent.

Anonymous
September 13, 2011 at 7:45 PM

Gan.,ntu bs dimaen di netbook gak?!? cz netbook ane masih perawan ama games2
Spek
# Acer Aspire One
# 1.5GHz N550 Intel Atom Processor
# Windows 7 Home
# 10" 1024 x 600

October 26, 2011 at 11:22 PM

GTA V for Christmas http://morldtechgossips.blogspot.com/2011/10/grand-theft-auto-v-to-be-released-in.html

Anonymous
December 9, 2011 at 8:27 PM

bro apa password nya

February 24, 2012 at 12:45 AM

part 3 and part 13 currupt
waste of time

April 19, 2012 at 2:50 AM

password apa gan.?

May 25, 2012 at 10:46 PM

min bisa minta yg fullversionnya ga?

May 27, 2012 at 6:06 PM

lh minta posting cheat gak, kak???

June 9, 2012 at 11:29 PM

bang isal,kok ga keluar suaranya ya?
di setting audio juga ga ada.
tulisannya no hardware..

December 8, 2012 at 7:21 PM

Gta Vice City is a very nice game love it :p

Post a Comment

..::Terima Kasih Atas Kunjungannya::..
Silahkan tinggalkan komentar Anda dan kalo ada link yang rusak segara laporkan di kotak komentar ini..!!!
Komentarlah dengan kata-kata yang sopan and NO SPAM..!!!
Thanks.